Hej vänner!

Först och främst vill jag Martin Kjell ta tillfället i akt och tacka för det nya förtroendet jag fått i.o.m. ordförandeposten i klubben.

Som ni säkert känner till så hölls ett årsmöte den 19/11. Vad som sades och beslutades där kommer inom kort att finnas i dom officiella handlingarna. Men för att göra en lång historia kort, ett STORT tack till Hasse Näslund för lång och trogen tjänst. Hans passion för motorcykelåkning och vilja att driva klubben går inte att ta miste på. Men han har nu valt att kliva av från ordförandeposten. Så än en gång, från klubben i allmänhet och styrelsen i synnerhet, tack för Dina insatser Hasse!

Jag vill även å styrelsens vägnar passa på att tacka tidningskommitténs insatser som efter många år valt att kliva åt sidan. Tyvärr har vi inte hittat nya intresserade att driva tidningen vidare, synd men kanske ett tecken. I en tid då digitaliseringen gör oss mer mobila och gårdagens teknologi med tidning känns alltmer avlägsen så har vi åtminstone för stunden valt att pausa den. Men hav förtröstan, vi har stora ambitioner att skapa nya kontaktytor med större tillgänglighet och uppdaterad information i snabbare takt än tidigare. Månadsbrev är ett i ledet av dom förändringar vi kan komma att se. Klicka här för att anmäla dig: http://eepurl.com/coM_hX

För er som inte känner eller känner till mig som nyvald ordförande. 48 år gammal, med rötterna i Solna. Men bott i Övik snart 20 år fast haft kopplingen hit i nästan 30 år så jag känner mig som en Övikare, och visst finns det ett modohjärta hos mig (förutom när dom möter Djurgårn…). Kör en Honda VFR1200X och har en förkärlek till Norge, både med hoj å fiskespö.

Jag har varit i föreningslivet tidigare och vet att det är Ni medlemmar som gör föreningen. Därför är det min förhoppning att vi tillsammans ska skapa en attraktiv(are) klubb dit medlemmarna kommer, inte bara för den fina (fest)lokalen med mek-, och spolhall utan främst för att umgås och känna gemenskapen. Jag vill att man ska känna sig lika välkommen när man dyker upp första gången som när man är där som ett “känt ansikte”. Man ska även som medlem känna att man ska kunna påverka och bidra om man vill!

Vid min sida så har även ett par ny-(gamla) ansikten dykt upp. Staffan Näsholm tar positionen som vice ordförande, och in i styrelsen kliver även Linda Lund-Smith och Jens Hörnqvist in, speciellt välkomna säger vi till dom två sistnämnda.

Som jag nämnde tidigare så är vi på väg i en digitaliseringsresa, då vill jag även passa på att ta tillfället i akt om det är någon som missat det att klubben sen en tid tillbaka har swish. Det gör det oerhört enkelt att köpa fika på klubben, mat och dryck när vi har träffar och varför inte passa på att betala medlemsavgiften (400:-) redan idag via swish? Har du det inte idag, så kika in på din internetbank så står det hur du bär dig åt.

Vårat swishnummer är 123-420 36 83.

Julen närmar sig med stormsteg så det kanske är dags att skriva önskelistan, själv önskar jag mig en tidig vår! Glöm inte heller bort att att flera av oss ÖMCC’are kommer fara på Hoj-X (Hoj-kryss) den 3-5 februari. Ingen resa som vi “officiellt” har något arrangemang kring, men kolla in vår facebookgrupp där folk skriver lite kring resan. Du hittar länk till facebookgruppen på http://omcc.se Det verkar som vi blir omkring 20 st från klubben. Häng på vetja!

På tal om (h)jul, du vet väl att vi har julglögg på klubben den 17/12 och nyårsfirande. Mer om det hittar du på förstasidan.

Å du, har du förvaringstrassel med din hoj? Vi fick precis en garageplats ledig och har ett par uppställningsplatser tillgängliga. Hör av dig till Staffan på Mobtel: 070-957 09 57 så hjälper han dig. Övriga adresser hittar du på hemsidan under rubriken “om oss”.

Sist men inte minst, Du som medlem, har du inte jobbat aktivt inom föreningslivet tidigare? Prova! Grymt roligt, hör av dig till nån av oss i styrelsen så hittar vi på nåt kul!

Vi ses väl snart? Mvh Martin

God Jul och Gott Nytt År

Nu har kylan tagit grepp om oss och hoj-turer känns väldigt avlägset, men julen är snart här och då får vi värma oss med glögg och god mat i förhoppningsvis glada vänners sällskap.På tal om glögg. Ni kommer väl på glöggeftermiddag den 18 december 13.00 – 16.00 och välkommen också på “Afterwork” med gröt fredageftermiddag den 10 december. Tider finns på hemsidan.

Vi har haft ett första styrelsemöte efter årsmötet och tanken är att skriva på den här sidan vad vi “snackar” om på dessa möten. Ett försök till nyordning så att säga.

 I detta möte togs upp lite praktiska saker runt glögg- och gröteftermiddagarna. Ett medlemsmöte kommer att utlysas i början av nästa år där vi ska “brainstorma” om medlemsrekrytering, mottagande, kommunikation osv enligt önskemål från årsmötet. Hoppas att så många som möjligt kommer. Festkommitteén kommer att kallas till nästa styrelsemöte där en del av verksamhetsplanen kommer att utformas.

Vi i styrelsen önskar alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR