Försommarresa 2024

Försommarresa 2024 - Hemavan Lappland 14 - 16 juni.

Info:

Klubbens årliga försommarresa går 2024 till Hemavan i Lappland där vi bokat in oss i lägenheter på Tunet. https://www.tunet.se/

OBS!!! Stugindelning kommer längst ned. Byten ombesörjs mellan varandra om nåt blivit tokigt.

Nedresa:

Vi reser från ÖMCC fredagen den 14/6 kl 08:00 för den som vill åka i grupp. Vi kommer tillämpa s.k. ”cornerman”. Ett bra sätt att hålla ihop gruppen. Resan upp kommer gå via Björna, Åsele, Vilhelmina där vi stannar för lunch för att sedan fortsätta mot Storuman, Tärnaby och slutligen Hemavan. (se upp för björnar och renar) ca. 42 mil

Hemresan kan vi prata ihop oss om, finns en del alternativ såsom vika av i Forsmark mot Dikanäs, Stalon, Vilhelmina och hemåt… 

Vi har även bokat bord på restaurang på fredag kväll för enkelhetens skull. (Var och en betalar sin egen middag).
Anmäl vad du vill äta här: https://forms.gle/zrtjnVM7RcfBd2W49

Boende:

Vi kommer bo i 6 – bäddsstugor som vi inkvarterar 5 st i och 8 – bädds stugor som vi inkvarterar 6 / 7 st och önskemål om rumsindelning skriver ni i anmälan eller byter med varann. 

Alla lägenheter är välutrustade bla kök med kyl, frys, ugn, spis, diskmaskin, micro, kaffebryggare. Vardagsrummet sitter ihop med köket och har soffa samt TV, toalett med dusch.

Frukost ingår i anmälningsavgiften lördag och söndag. 

Utflykt lördag: Norge

Vi startar lördag den 15/6 kl 09:00 där vi åker snett norrut mot norska gränsen i riktning Mo i Rana, viker söderut mot Bleikvasslia, Vefsna nationalpark, Hemavan. ca 28 mil

Vi stannar och njuter av Norge och fikar, äter lunch efter vägen.

Pris: 820 :- per person (icke medlem, 1250:- och då ingår ett medlemskap, du sparar 170:-), då ingår 2 nätter i campingstuga (medtag eget sänglinne och badkläder). Bastu finns om man är intresserad,  frukost lördag och söndag är inkluderat i priset och serveras på hotellet. Vi har även bokat bord på fredag kväll på en lokal restaurang (där betalar var och en för sig själv).

Bokningen bindande från 5 maj och betalningen sak betalningen ska vara ÖMCC tillhanda senast 15:e maj. Märk gärna inbetalningen med försommarresa 2024. (Du hittar PG eller swishnummer längst ned på sidan)

Anmälning till resan:

Det görs under anmälningar. Anmälan är bindande efter 5:e maj. D.v.s. anmälningsavgiften behöver betalas efter detta datum oavsett frånvaroorsak, dock senast den 15 maj (Det har med våra avbokningsregler att göra).

F.A.Q 
Behövs lakan och örngott? Ja, det måste du ta med dig. Campingen har annars att hyra ut.
Ingår städning av stugan? Nej, vi ska lämna den i samma skick som när vi kom.
Behöver jag ta med handduk och badkläder? Ja, handduk är alltid bra. Vill du bada och basta så är badkläder att föredra.
Vi är 2 i samma sällskap, är det paketpris? Nej, det är 820:-/person (medlem).
Kostar frukost och middag något? Frukosten ingår, men lunch och middag får man betala själv.
Var finns närmaste Systembolag? I Hemavan Blå vägen 35
Kan jag och frun/kompisen få egen stuga? Vi gör vad vi kan. Men om det krävs extra stuga/or så får dom som har behovet av ”egen” stuga dela på merkostnaden. Men vi försöker pussla ihop så gott det går.